- Hoog aandeel Aloë Vera voor bijzonder milde, intensieve verzorging en regeneratie - ook ideaal voor de gevoelige huid.
- Verrijkt met verzorgende bio-extracten - speciaal op de specifieke zorgbehoeften afgestemd.
- LR Aloë Via staat voor kwaliteit "made in Germany". Dat is onze belofte waarop u voor 100% kan vertrouwen.
- Onze Aloë Vera gel wordt continu getest door de prestigieuze International Aloe Science Council (IASC) - van teelt tot verwerking
- De huidverdraagzaamheid van alle Aloë Vera producten wordt door het gerenommeerde onafhankelijke Instituut Dermatest en Derma Consult bewezen.
-  28 LR AlOE VIA producten zijn dankzij hun unieke werkstofcombinatie van Aloë Ver-Gel en verscheidene Bio-extracten als patent aangemeld.

Met de verzorgende en regeneratieve kracht van Aloë Vera naar een natuurlijk mooie en gezonde huid - daarvoor staat LR ALOE VIA. Of het nu voor jong is of oud, in ons productgamma windt ieder het juiste voor zijn zorgbehoeften. Om steeds van kop tot teen met het beste van Aloë vera verzorgd te zijn.

De basis van onze productbelofte: een zorgconcept dat al op veel vertrouwen heeft kunnen rekenen. Aloë Via combineert het beste van Aloê Vera - haar gel - met de 15-jarige Aloë Vera verzorgingsdeskundigheid van LR. Een hoog Aloë Vera-gehalte, bewezen werkstofcombinaties e de natuurlijke kracht van waardevolle bio-extracten maken de LR ALOE VIA-verzorgingsserie uniek en divers in haar effecten.:
-Regenereert
-Hydrateert
-Verzacht
-Beschermt

Regelmatige controles van de International Aloë Vera Science Council (IASC) garanderen u een hoge kwaliteit van onze Aloë Vera - van teelt tot verwerking. Het onafhankelijke Instituut Dermatest bevestigt de huidverdraagzaamheid. 28 LR ALOE VIA producten zijn dankzij uniek werkstofcimbinaties van ALoë Vera-gel en verscheidene Bio-extracten als patent geregistreerd/

Vind je weg naar een natuurlijk schoon verzorgde huid - met LR ALOE VIA